Estem especialitzats en optimitzar i personalitzar ordinadors perquè puguis jugar al que vulguis.

Deixeu-vos assessorar

Si el teu pressupost és ajustat, és molt important que totes les peces estiguin en equilibri: per reduir costos cal triar cada component de l’ordinador dins el màxim rendiment que la resta de peces suporta, sense desaprofitar ni un euro en qualitats o velocitats que no es podran posar en marxa ja que la resta de l’ordinador no és capaç de suportar-ho. El repte està en obtenir el màxim rendiment al mínim preu. Nosaltres sabem com fer: digues els teus jocs favorits i et direm que obtindràs amb cada ordinador que podem muntar especialment pensat per a tu.

Si el teu pressupost és més generós, podem fer meravelles: les millors plaques, amb les millors gràfiques i el processador necessari per moure-ho tot, al millor preu del mercat, sobretot en sintonia perquè treguis el màxim partit. Vols fer overcloking? Cap problema! Caixes amb refrigeració líquida i amplis -però silenciosos- ventiladors hauran de ser part de l’equació.

 

I per descomptat, si vols donar-te un caprici perquè t’ho mereixes, gaudirem muntant la teva sala de jocs professional: targetes gràfiques funcionant en paral·lel, 3 monitors de grans dimensions i mínima latència, altaveus envoltants 7.1, il·luminació ambient, insonorització i sonorització del local o habitació, i el que et calgui. Fins on tu vulguis arribar, nosaltres podem anar.

 

 

No tot és potència

Independentment de l’ordinador que hagis escollit, amb la potència que et faci falta, cal acompanyar-lo amb una bona pantalla, sense dubtar-ho, ja que serà el dispositiu que estaràs mirant tot el temps que estiguis jugant.

Et recomanem la nostra secció especialment dedicada a monitors gaming que reduiran la teva fatiga ocular i permetran que no perdis detall de tot el que succeeixi: mínim parpelleig, mínima latència, mínims reflexos i màxim refresc.

Si no pots posar altaveus envoltants 7.1 amb un bon subwoofer, tenim cascs 7.1 amb cables i sense fils, perquè sàpigues per on vénen tots els sorolls i sàpigues tot el que succeeix al teu voltant en cada moment, sense molestar als teus veïns ni a la teva família.

També és molt important la butaca que escullis, ja que estaràs moltes hores assegut en ella: fes servir el més adequat a la teva talla i pes, sense deixar de banda l’estètica i el disseny.

 

Personalització

Et recomanem que facis servir teclats i ratolins específics per jugar: els teclats normals no aguanten l’ús intensiu i frenètic de les grans partides, i els ratolins es queden sense piles en el pitjor moment.

A la nostra secció de complements podràs trobar tot tipus de teclats per a tots els gustos i preus: de membrana o mecànics, retroil·luminats, sense fil o amb macros. El que necessitis el tenim, i de totes les marques!