Renting d’ordinadors

 

No es preocupi més per renovar les seves estacions de treball.

Nosaltres ens ocupem de renovar els seus ordinadors periòdicament, migrant els perfils dels usuaris de forma transparent i senzilla.

Ja sigui de forma esglaonada durant diversos anys, o de forma més urgent, al costat dels nostres serveis de suport als usuaris i dotació de màquines, ens encarregarem que la seva empresa sempre estigui plenament operativa i centrada en el seu negoci.

 

Helpdesk a la mateixa oficina

No contracti més informàtics.

El nostre servei permanent o periòdic de personal a les seves oficines s’encarregarà de formar i solucionar els dubtes de tots els usuaris, així com solucionar els problemes comuns i típics del dia a dia de tota empresa que necessita, imprescindiblement, que els ordinadors funcionin sense problemes.

Oblideu-vos dels problemes: la informàtica és bàsica per al correcte funcionament de qualsevol negoci. No poden haver parades del servei ni pèrdues de dades. Les pèrdues econòmiques derivades d’aquestes situacions poden arribar a ser molt quantioses.

Nosaltres ens encarregarem de prendre mesures reactives i proactives per garantir que l’empresa no s’aturi, sempre amb la seva supervisió i informes setmanals per saber en tot moment les incidències resoltes i la situació de tot l’entorn.

Servei d’outsourcing

L’outsourcing integral consisteix en externalitzar els serveis informatics d’una empresa, per tal d’aconseguir un servei més professional i un estalvi de costos. L’outsourcing és una opció ideal per a empreses que necessiten centrar els seus recursos en desenvolupar el seu negoci principal i per aquelles empreses que precissen de personal qualificat i opten per no contractar mes personal intern.

S’ha de fer un estudi de la infraestructura tecnològica de l’empresa, i dissenyar un pla de serveis personalitzat amb una quota mensual adaptada a les necessitats i característiques de cada negoci.