Serveis a mida

Oferim els nostres ordinadors preinstal·lats amb el programari del client i plenament operatius, llestos per endollar i utilitzar.

Fem plans de migració per actualitzar els seus ordinadors antics a Windows 10, sense perdre dades i reconfigurant totes les eines perquè la interrupció del servei sigui mínina.

 

 

 

 

Enginyeria de xarxes

Dissenyem i configurem la seva xarxa de dades: les comunicacions internes són imprescindibles per al correcte funcionament de l’oficina, però moltes vegades són invisibles i els seus problemes, o baix rendiment, es tradueix en fallades en el correu o desconnexions de la base de dades sense un motiu aparent.

Els nostres tècnics dissenyaran la xarxa amb metodologia industrial: buscant la màxima fiabilitat però sense reduir rendiment, i comprovant en tot moment que la construcció coincideix amb el disseny a mesura que s’avança en la seva implementació. L’ús d’eines de monitorització és una constant per aconseguir aquest objectiu.

 

Manteniment i reparació a particulars i empreses

Reparacions a taller i domicili tot tipus de material informàtic i perifèrics:

 • Ordinadors (De marca i clònics)
 • Servidors
 • Portàtils i tablets
 • Telèfons mòbils
 • Impressores, Plotters, Scanners, Equips Multifunció
 • Televisors
 • Reparacions electròniques
 • Xarxes locals (amb cablejat i wifi)
 • Assistència Remota
 • Recuperació de dades
 • Instal·lació, renovacions, neteja de virus
 • Servei Tècnic autoritzat de primeres marques.

Servei d’outsourcing

L’outsourcing integral consisteix en externalitzar els serveis informatics d’una empresa, per tal d’aconseguir un servei més professional i un estalvi de costos. L’outsourcing és una opció ideal per a empreses que necessiten centrar els seus recursos en desenvolupar el seu negoci principal i per aquelles empreses que precissen de personal qualificat i opten per no contractar mes personal intern.

S´ha de fer un estudi de la infraestructura tecnològica de l’empresa, i dissenyar un pla de serveis personalitzat amb una quota mensual adaptada a les necessitats i característiques de cada negoci.

Manteniment per Lot d’Hores

Oferim un manteniment per Lot d´hores a preu reduït, que el client anirà consumint a mida que es realitzin intervencions, sense caducitat i amb un temps de resposta màxim de 48 hores.

 • Manteniment Mensual

Es fa un estudi de l´infraestructura de l´empresa i es fixa una quota mensual, amb tots els serveis de manteniment inclosos i reparacions «in situ» i remotes.

En aquesta modalitat el temps de resposta màxim es de 24 hores.

 • Manteniment Anual

Es fa un estudi de l´infraestructura de l´empresa i es fixa una quota anual, amb tots els serveis de manteniment inclosos i reparacions «in situ» i remotes.

Aquesta modalitat inclou a part del manteniment, un pack de 5 hores mensuals de Tècnic a les seves instal·lacions.

En aquesta modalitat el temps de resposta màxim es de 24 hores.

Servidors

Els servidors són el centre de les dades de tota empresa: dissenyem i configurem els ordinadors més importants del seu negoci tenint en ment que han de ser capaços de suportar un ús intensiu i perllongat de càrrega de treball, i han de ser capaços de preservar el més important que tenen, les seves dades, en cas de qualsevol problema, ja sigui un disc espatllat, un problema elèctric, excessos de temperatura o l’atac d’un virus.

Dimensionem i dissenyem les solucions perquè el servidor sigui tolerant a fallades des de la mentalitat de que la decisió va a succeir i que ha de poder suportar-ho, i si no és possible, que el temps de recuperació sigui mínim. La pèrdua de dades, mesura en hores, es pacta amb el client en funció de la criticitat de cada eina i cada usuari.

En conjunció amb el disseny de la xarxa, també proporcionem solucions d’alta disponibilitat d’accés a Internet, ja sigui per als serveis en el núvol, o per a l’accés al correu allotjat en el propi servidor.

 

 

Estacions de treball

Oferim tots els nivells d’estacions de treball per satisfer la necessitat més exigent, la càrrega més forta, o el servei més econòmic, sempre ajustant-nos a cada cas individualment.

Els nostres tècnics ofereixen calibratge de monitors per als més exigents entorns de disseny gràfic, així com assessorament per al disseny d’ordinadors a mida segons les necessitats de cada client.

 

Muntem Ordinadors a mida

Dificil trobar un ordinador que tingui els components o les prestacions que necessites a bon preu?

Doncs parlem! Ja que nosaltres muntem ordinadors » a la carta» es a dir, ensamblem els equips segons les necessitats del client, ja sigui un equip Gaming, un equip per Ofimatica, per Diseny…. de manera que garantim el màxim rendiment a un preu molt mes asequible.

La nostra marca d´equips clònics es MICROCOM, amb mes de 25 anys al mercat.

Servei de mòbils

Els telèfons mòbils, des de fa temps, són un element vital en l’empresa moderna, en alguns casos més important fins i tot que els ordinadors.

Oferim serveis de configuració, migració i reparació d’aquests dispositius, tant Android com iPhone.

També oferim telèfons mòbils tot terreny per a entorns de treball industrial o treballs exteriors, capaços de suportar cops, caigudes i inclemències, des protecció tipus IP68 a certificació militar.

En tots els casos, el nostre objectiu és facilitar als nostres clients la comoditat i senzillesa de delegar aquests problemes en mans expertes.

 

 

Ordenadors i complements Gaming

La part més divertida: dissenyem i construïm ordinadors a mida per a tots els pressupostos, aportant coneixement tècnic de rendiment tant de targetes gràfiques com dels seus suports a les plaques mares i processadors.

Construïm ordinadors continguts en preu per als jocs més populars, com les estacions més brutals preparades per als jocs més bèsties dels propers dos anys.

Els complements, imprescindibles per personalitzar i gaudir d’aquests entorns, també els tenim de tots els preus i dissenys per al teu ordinador gamming, o per la teva sala de jocs: monitors de mínima latència, cascos amb so envoltant, ratolins configurables, teclats de membrana o mecànics, cadires adaptables i màximes qualitats.

El que necessitis per jugar, el tenim.

Servei de copisteria i FAX

Disposem de tot el necessari per realitzar les seves fotocòpies, treballs d’impressió, copisteria i enquadernació.

Tambè disposem de servei de FAX per als nostres clients.